Δραστηριότητες

 

Την Κυριακή 11/05/2014 πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης  στην κεντρική πλατεία με ομιλητές τους Δημήτρη Βιτάλη μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ υποψήφιο ευρωβουλευτή και Βασίλη Βήττο υποψήφιο Δήμαρχο Βριλησσίων. Την συγκέντρωση χαρακτήρισε η μεγάλη συμμετοχή, ο παλμός, τα συνθήματα και φυσικά στο τέλος κατέληξε σε ένα μεγάλο γλέντι στο περίπτερο του συνδυασμού με τσίπουρο, χορό και πολύ κέφι !!

δείτε εδώ video από την συγκέντρωση 

 

7/5: Περιοδεία της Λαϊκής Συσπείρωσης Βριλησσίων στα ΚΑΠΗ του Δήμου,με επικεφαλής τον Βασίλη Βήττο

     Στο 1ο και 2ο ΚΑΠΗ του Δήμου Βριλησσίων περιόδευσε κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Βασίλη Βήττο, υποψήφιο δήμαρχο Βριλησσίων, και υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους με την «Λαϊκή Συσπείρωση».

Στο επίκεντρο των συζητήσεων με τους συνταξιούχους βρέθηκαν τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και η δυσκολία εξυπηρέτησής τους στα ΚΑΠΗ λόγω της έλλειψης προσωπικού.

Τονίστηκε η τελευταία απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου να χορηγήσει 1.746.600 ευρώ για επέκταση 730 μέτρων στο δίκτυο των ποδηλατοδρόμων, κατ’ εντολή της ΕΕ. Ενώ, την ίδια στιγμή τα σχέδια για ανέγερση του 3ου Ενιαίου Λυκείου και του 4ου παιδικού σταθμού παραμένουν στα χαρτιά.

Ο Βασίλης Βήττος κάλεσε τους συνταξιούχους και τους εργαζόμενους «να δηλώσουν την αντίθεσή τους στην αντιλαϊκή πολιτική και τα βάρβαρα μέτρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των κυβερνήσεων που καταδικάζουν το λαό στην φτώχεια και την ανεργία, για να προστατέψουν τον πλούτο των επιχειρηματικών ομίλων. Έχουν κάθε λόγο να δώσουν την ψήφο τους στο ΚΚΕ και τη «Λαϊκή Συσπείρωση»».

Περιοδεία στα ΚΑΠΗ Βριλησσίων

Περιοδεία στα ΚΑΠΗ Βριλησσίων

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s